Уикенд в Одрин

Транспорт
Автобус
Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Дати на отпътуване
24.07.2024 г.,   31.08.2024 г.,   28.09.2024 г.,   26.10.2024 г.,   30.11.2024 г.
Запитване
Цена от
125 лв.
Програма
УИКЕНД В ОДРИН

1 ден: Плевен - Одрин
Отпътуване от Плевен в 2.00 ч. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ Куле. Пристигане в Одрин. Посещение на Мargi outlet и Синия пазар. Свободно време в центъра на града. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден: Одрин - Плевен
Закуска. Посещение на борсата за перилни препарати, домашни потреби, баклави и др. Посещение на МОЛ Ераста.
По желание: Туристическа разходка с възможност за посещение на Музея на Здравето - комплекс, построен през 15 век от османския султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа – с над сто по-големи и по-малки куполи и две огромни, островърхи минарета. Основната част от комплекса е болница, но в него има още медицинско училище (медресе), джамия, приют за гости, турска баня, кухня. Отпътуване около 14.00ч. за България.
Късно вечерта пристигане в Плевен.

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус 3* ;
1 нощувка със закуска в хотел 2*/3*;
Пътни такси;
Водач от туристическата агенция;
Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс;


Допълнителна информация
Цената не включва:
Разходи от личен характер;

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста. Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е 7 дни преди датата на отпътуване;

Необходими документи и условия на пътуване:
Международен паспорт или лична карта;
За деца до 18 г: - нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане;
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.